onsdag 30 juli 2014

Fylld paprika med kalvbräss eller vegetarisk med grünkern



Här är det extra riven ost av gruyièretyp och hackad torkad, rökt skinka som jag har blandat med antingen kalvbrässklimpar eller ett vegetariskt alternativ. Med skinka är i o f s det vegetariska alternativet inte längre vegetariskt, men den kan man ju skippa. Paprikorna är urkärnade och förvällda 5 minuter i kokande saltat vatten, fyllda med respektive fyllning och sedan överströdda med riven parmesan. Med i formen är litet extra gruenkernfyllning och en överbliven rösti, samt tomater.

Kalvbrässfyllningen var väldigt lyckad att ha i och när det gäller det andra alternativet hörde jag inte heller några klagomål från den brässhatande kocklärlingen.

Egentligen hade jag tänkt fylla tomater, men det får i så fall bli en annan gång.

Gratinerades först i 225° men sedan sänkte jag värmen i flera omgångar. Kall fyllning behöver en viss tid, men den hade jag inte riktigt koll på. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar