Här är det extra riven ost av gruyièretyp och hackad torkad, rökt skinka som jag har blandat med antingen kalvbrässklimpar eller ett vegetariskt alternativ. Med skinka är i o f s det vegetariska alternativet inte längre vegetariskt, men den kan man ju skippa. Paprikorna är urkärnade och förvällda 5 minuter i kokande saltat vatten, fyllda med respektive fyllning och sedan överströdda med riven parmesan. Med i formen är litet extra gruenkernfyllning och en överbliven rösti, samt tomater.
Kalvbrässfyllningen var väldigt lyckad att ha i och när det gäller det andra alternativet hörde jag inte heller några klagomål från den brässhatande kocklärlingen.
Egentligen hade jag tänkt fylla tomater, men det får i så fall bli en annan gång.
Gratinerades först i 225° men sedan sänkte jag värmen i flera omgångar. Kall fyllning behöver en viss tid, men den hade jag inte riktigt koll på.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar